מטבח בריא — משפחה בריאה
המפתח הגליקמי לתזונה נכונה
מאת: ברברה שיפר–ברגשטין
הוצאת אסטרולוג
******
203 עמ', 98 ש"ח
"התזונה החדשה" היא דרך בריאה וקלה ליישום לכל משפחה.
כאשר המטבח הביתי מנוהל לפי עקרונות של התזונה החדשה, ומזונות שהמפתח הגליקמי
בהם נמוך ממלאים את המזווה, בריאות בני המשפחה — מבוגרים וילדים כאחת — משתפרת פלאים. ולא דרוש
לשם כך מאמץ רב!
מחברת הספר, ברברה, בגיל 75, אוהבת לאכול... ואוכלת ללא הגבלה מאכלים טעימים,
מתעמלת, פעילה ו...רוכשת בגדים באותן מידות שלבשה בשנותיה היפות.
נס רפואי?
לא. כל משפחה, אם תפנים את עקרונות המטבח הבריא, תוכל להגיע לכך. זכרו,
מטבח בריא הוא רק ההתחלה. בסופה של הדרך (שאינה קשה במיוחד) מחכה לכם
משפחה בריאה, מאושרת ואוהבת!
ברברה שיפר–ברגשטין נולדה בקנדה ועלתה בשנת 1970 לישראל עם בעלה וארבעת ילדיה,
מאז היא חיה בירושלים. בעלת תואר ראשון ושני, מרצה מבוקשת ויועצת בנושאי משפחתיות ובריאות.מטפחת באהבה את ביתה ואת ילדיה, נכדיה וניניה... ומפיצה בכל הזדמנות את נפלאות "התזונה החדשה".
התרשמותי: ספר מצוין. הדיאטנית שלי תמיד הדגישה את חשיבות המזונות בעלי הערך הגליקמי הנמוך,
ובספר זה, מלבד הרשימה של המזונות ולצידם הערך הגליקמי שלהם, גם המלצות ליישום אכילה בריאה.
למעשה ניתן לאכול הכל, רק כדאי לאמץ את ההרגלים החדשים. לדעתי ספר חובה בכל בית !!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה